El PPC va aprovar dissabte el nomenament dels caps de llista de Lloret, Blanes, Palafrugell i Olot. El Comitè Electoral del Partit Popular Català, presidit per Jorge Fernández Díaz, va celebrar una primera reunió en la qual es van aprovar 41 candidats de municipis catalans de més de 20.000 habitants. El Comitè Electoral es tornarà a reunir aviat per seguir aprovant més candidatures.

El passat 13 de febrer, el Comitè Electoral Nacional ja va aprovar els candidats a l'alcaldia de les quatre capitals de província catalanes: Alberto Fernández per Barcelona, Alejandro Fernández per Tarragona, Dolors López per Lleida i Concepció Veray per Girona. Durant el cap de setmana, els populars van ratificar els noms d'Enric Martínez com a alcaldable a Lloret de Mar, Salvador Tordera com a candidat a Blanes, Laura Galiana com a aspirant a Palafrugell, i Júlia Sala com a representant a Olot.

En el cas del portaveu del PP a l'Ajuntament de Lloret, Enric Martínez, va ser proclamat abans de Nadal per l'assemblea local com a cap de llista a les eleccions municipals. Martínez, que repeteix per segon cop, va confiar a "rebre els suports que vam obtenir a l'anterior convocatòria i ampliar-los". Martínez va substituir el 2011 Santiago Ontañón, darrer cap de llista i que havia estat regidor al Govern local.

Per la seva part, Júlia Sala serà per segona vegada consecutiva la cap de llista del Partit Popular a les eleccions municipals a l'Ajuntament d'Olot. La junta local del partit va aprovar que sigui ella qui encapçali la llista la setmana passada i va ser ratificada uns dies després. Júlia Sala va prendre les regnes del partit a Olot ara fa quatre anys, agafant el relleu de Joaquím de Trincheria.

Tordera repetirà a Blanes

Pel que fa a Blanes, Salvador Tordera donarà continuïtat al projecte que va encetar fa quatre anys quan va encapçalar la llista per primera vegada, quan va prendre el relleu del llavors regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo, que va passar a ser número 2.

A Palafrugell, l'advocada Laura Galiana encapçalar per tercera vegada consecutiva la llista del Partit Popular, on ha estat regidora els darrers 8 anys. Galiana va ser la número 2 d'Enric Millo a les eleccions al Parlament de 2010 i no va repetir el 2012