El Partit Popular ha començat a Girona el curs de formació LIDERA, que es va desenvolupar durant el cap de setmana i el vinent, dirigit als regidors i candidats del Partit Popular de Catalunya, que ofereix deu cursos arreu del territori català. El president del PPC de Girona, Enric Millo, va inaugurar el curs a la seu del partit a Girona.

Atès l'any polític que tenim per endavant, amb diferents convocatòries electorals, és important que els regidors i càrrecs del partit mantinguin, amb unitat, el treball fet fins ara, en un moment tan decisiu pel futur dels municipis, de Catalunya i d'Espanya" ha afirmat Millo.

Segons el mateix Partit Popular "treballa per elaborar les millors eines per treballar per als municipis i els seus regidors". El president del PP va dir que "s'ha posat en marxa aquest curs exclusiu de formació per oferir als regidors les millors eines de lideratge i comunicació per afrontar les properes eleccions municipals". Aquest projecte ofereix 24 hores de formació per treballar de manera pràctica "actituds i competències clau que els regidors podran aplicar posteriorment. El curs està pensat perquè disposin d'un Pla d'Acció Individual, que podran ampliar posteriorment amb els formadors i consultors", va manifestar Millo.

"Donat l'any polític que tenim per endavant, amb diferents convocatòries electorals, és important que els regidors i càrrecs del partit mantinguin, amb unitat, el treball fet fins ara, en un moment tan decisiu pel futur", va dir..