Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes sense domicili conegut com a presumptes autors de diversos robatoris en segones residències de Fenals, a Lloret de Mar, una de les quals propietat d'un mosso d'esquadra que es trobava allà en el moment dels fets.

La detenció es va produir el passat dia 28 de febrer encara que la policia va informar ahir dels fets en un comunicat, en el qual indica que els dos arrestats tenen 19 i 28 anys. Segons fonts policials assaltaven presumptament habitatges de planta baixa o amb un pis, accedint als jardins o balcons, on apujaven les persianes i forçaven les portes d'accés. De l'interior dels domicilis robaven aparells electrònics, petits electrodomèstics, joies i ampolles de licor.

La detenció es va produir el passat 28 de febrer al carrer Narcís Macià quan un mosso fora de servei va sentir un fort soroll quan estava a casa seva i va poder veure que per una finestra fugien dos lladres. El policia va donar l'avís a la comissaria i va iniciar la recerca dels dos homes que havien fugit en direcció a la platja de Fenals, on en va localitzar un amagat darrere uns matolls. Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra van localitzar poc després l'altre presumpte lladre al passeig marítim de Lloret de Mar.

Als dos homes detinguts se'ls imputen una vintena de robatoris comesos en l'últim mes, si bé el jutge d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes els ha deixat en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici.