L'Ajuntament de Campdevànol, en el seu darrer ple, va aprovar per unanimitat prohibir el bany al torrent de la Cabana durant els propers dos anys. Es tracta d'una zona de gorgues que cada estiu atrau més banyistes i provoca problemes d'aparcament. Abans, l'Ajuntament havia intentat tancar els camins amb barreres d'elevació digital, crear aparcaments, multar i posar vigilància. Totes les mesures van estar inútils i encara l'estiu passat va haver-hi problemes de camins tallats per mals aparcaments.

També hi va haver emergències per lesions en saltar de les pedres a l'aigua o per relliscades. El 2011, una dona es va fracturar una vèrtebra i va haver de ser trasllada en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. En el moment de l'accident van comptar més de 300 banyistes al torrent. Dies després de l'accident, l'Ajuntament va aprovar multar amb contundència els conductors que deixaven el vehicle aparcat en la pista forestal situada al costat del camí del torrent.

Per tal de trobar una solució definitiva l'Ajuntament va organitzar un procés participatiu, en el qual van participar veïns, propietaris, entitats i partits polítics. El resultat del treball de participació ha estat la prohibició del bany durant dos anys.