Costa Brava Hotels de Luxe celebra el 107è aniversari de la Costa Brava en favor de Catalunya contra el Càncer. L'associació d'hotels de quatre i cinc estrelles del litoral gironí avanc?a al segon cap de setmana d'abril la promoció lligada a l'aniversari del litoral gironí. Donarà els ingressos a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Girona (AECC) - Catalunya Contra el Càncer. Les reserves es podran fer a partir del dissabte, 3 d'abril, a través de la web de la marca. Costa Brava Hotels de Luxe aplega els principals establiments hotelers de quatre i cinc estrelles del litoral gironí i celebra el 107è aniversari de la Costa Brava oferint estades als seus allotjaments a 107 euros, durant el segon cap de setmana d'abril. Aquesta acció, que els dos primers anys es va fer a la tardor, s'avanc?a a la primavera, concretament als dies 10 i 11 d'abril.

A part de l'avançament, la principal novetat de la tercera edició d'aquesta iniciativa hotelera és que els ingressos aniran a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya Contra el Càncer de Girona, per contribuir econòmicament en investigacions i projectes contra el càncer.

També per primera vegada, enguany es podrà seguir l'aniversari través de les xarxes socials, amb les etiquetes #CostaBravaDeLuxe107 i #CostaBravaHotelsDeLuxe.

Amb la commemoració del 107è aniversari, l'associació Costa Brava Hotels de Luxe fa possible l'accés 17 hotels més luxosos d'aquest litoral durant la primavera. En concret, dóna la possibilitat d'escollir entre un hotel de cinc estrelles Gran Luxe, 7 de cinc estrelles i 9 de quatre estrelles (aquests últims incloent un servei complementari), situats en 11 poblacions diferents de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

Les estades en els establiments es podran reservar a partir del dissabte, 3 d'abril a les 12 del migdia fins al dia 5 del mateix mes a les 9 del vespre, a través del web www.costabravahotelsdeluxe.com.

L'associació va concloure l'any 2014 amb una mitjana d'ocupacio del 60,6%, xifra que suposa un increment d'un 1,7% respecte de l'any anterior, gràcies sobretot als mesos de primavera i tardor.