El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, i Amical Wikimedia organitza per segon any consecutiu el projecte per millorar continguts sobre el patrimoni natural de la Viquipèdia, l'edició de la Wikipedia en llengua catalana. Ho faran a través del concurs fotogràfic Wiki Loves Earth (WLE), sobre el patrimoni natural de tot l'àmbit català, que es durà a terme durant el mes de maig de 2015.

El concurs és una invitació oberta a tothom perquè comparteixi les seves fotografies d'alta qualitat, dins l'esperit que es pugui accedir de forma universal al coneixement comú.

La primera edició a Catalunya es va celebrar la primavera de l'any passat i va ser un èxit. Es van arribar a fotografiar 445 elements naturals en més de 5.300 imatges, i una de les fotos guanyadores del WLE català va resultar també premiada en el concurs a nivell internacional. En aquesta ocasió va ser una imatge dels Aiguamolls de l'Empordà, del fotògraf de Cerdanyola del Vallès, Miquel Pons (àlies Mikipons).