La Fundació Metalquimia i la Fundació per a la Creativació van presentar ahir el "Joc de la Creativació" i la nova col·lecció de contes Descobreix els teus talents, durant un acte celebrat a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Es tracta d'un joc de taula pensat per a diferents perfils: infants, família i empresaris i directius.

La presentació -que va incloure demostracions pràctiques, una per cada categoria- es va fer coincidint amb la celebració del segon aniversari de la Fundació per la Creativació, que té com a principal objectiu fomentar la creativitat per innovar dels més joves, permetent-los desenvolupar habilitats com una part del procés d'aprenentatge al llarg de la seva vida. El projecte promou un programa educatiu innovador que potencia les capacitats creatives dels alumnes a partir de vuit anys de les escoles d'educació Primària i Secundària.

El president de la Fundació per a la Creativació i director general de Metalquimia, Josep Lagares, va destacar que el Joc de la Creativació és "un taller de creativitat encobert que neix amb l'objectiu d'ensenyar com definir i resoldre els reptes creatius del món".