Un senyor que passejava per damunt les roques de la platja de Santa Cristina dins del terme municipal de Lloret de Mar es va topar ahir al migdia amb un tauró mort. Protecció Civil va rebre l'avís pels volts de la una del migdia i fins al lloc dels fets s'hi van traslladar dos efectius del cos d'emergències, que van treure l'animal mort de l'aigua i el van portar a les escombraries amb una furgoneta.

Segons van informar Protecció Civil, el tauró, una tintorera mascle de més de dos metres de llargada, pesava uns 90 quilos i feia poc temps que havia mort. La descoberta va generar una gran expectació i sorpresa entre els banyistes que es trobaven a la zona aprofitant el bon temps que feia ahir a Lloret de Mar i que no van deixar escapar l'oportunitat de fotografiar-se amb el cadàver de l'animal trobat a la sorra.

Des del cos de Protecció Civil assenyalen que no és habitual veure animals d'aquestes característiques per la zona i tampoc que n'arribin de morts a la costa selvatana. En principi, la tintorera no presentava cap ferida externa que li hagués causat la mort.