Un bon ensurt és el que van tenir els propietaris d´una empresa de construcció de Sant Feliu de Pallerols quan van veure que els faltava un dels camions de la seva flota. Ho van veure el dilluns quan anaven cap al tancat on hi ha els vehicles. Els lladres van forçar el portal la nit de divendres a ­dissabte, el van deixar obert i ­sense que ningú se n´adonés van robar un camió grua d´alt tonatge de les instal·lacions de l´empresa Pere Boada de Sant Feliu de Pallerols.

Van denunciar els fets als Mossos però els propietaris destaquen que és un vehicle molt car i per això han començat a divulgar el ­robatori per les xarxes socials per veure si poden enxampar els ­lladres i demanen que si algú el veu circular o té cap pista que es posi en contacte amb l´empresa Pere Boada. El vehicle és un camió grua Iveco d´alt tonatge i era un dels més nous de la flota de la constructora de la Garrotxa, que es troba arran de la carretera d´Olot i que per tant és una via d´escapament ràpida per als lladres.

Es dóna el cas que aquest no és l´únic robatori recent d´un camió grua. Sense anar més lluny, el 3 de maig es va produir un robatori molt semblant d´un vehicle també gairebé igual. Va ser a Fornells de la Selva a les instal·lacions de Grues Girona. En aquest va ­desaparèixer també un dels seus ­camions grua valorat en 200.000 euros. En el cas de Fornells, les ­càmeres van veure que s´havia produït el cap de setmana i que dos homes encaputxats se l´havien emportat. Davant d´aquests ­robatoris, els Mossos investiguen que no hi hagi al darrere d´aquest tipus de fets una banda especialitzada.