El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'associació Costa Brava Hotels de Luxe presentaran a París, el 26 de maig, l'oferta d'establiments de luxe de la Costa Brava i un ampli ventall d'experiències úniques i de gran qualitat que ofereix la demarcació de Girona. L'acte, que se celebrarà a l'hotel Scribe, comptarà amb centenars de periodistes francesos de mitjans com Nouvel Observateur, Les Echos Série Limitée, Luxsure, TF1 i Best Hotels.

La presentació serà precedida per un dinar elaborat a quatre mans, amb productes agroalimentaris gironins, pels cuiners amb estrella Michelin Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d'Olot i Mas de Torrent, de Torrent, i membre del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet, i Javier Cabrera, del restaurant Els Brancs, de Roses.

A la tarda, tindrà lloc una presentació de l'oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a les oficines de l'empresa Carlson Wagonlit (central de viatges amb divisió de turisme de negocis), adreçada a deu professionals especialitzats en el producte.

Posteriorment, al vespre, també es farà un taller de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en el qual participaran vint-i-set empreses gironines, especialment dels sectors de l'allotjament, dels esdeveniments culturals i de les activitats a la natura, i més de noranta agents i operadors turístics francesos amb l'objectiu de presentar-los productes específics que ofereixen empreses gironines al client francès. A la fi del taller es farà una presentació de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona adreçada als assistents i a mitjans de comunicació generalistes i turístics de la capital francesa, a la qual seguirà un còctel, ofert pels cuiners gironins guardonats amb estrelles Michelin, i on assistirà l'exjugador del FC Barcelona i actual jugador del PSG, Thiago Motta.