L'Escola Rocalba, de Sant Feliu de Pallerols, ha estat distingida amb un premi Baldiri Reixac en la categoria d'Escoles. El jurat li ha atorgat aquest guardó, perquè tot i ser una escola no gaire gran, compta amb un equip de mestres creatiu i engrescador que fa viure les activitats escolars a tot el poble, ja que les famílies hi col·laboren i hi participen en tot el que poden.

N'és una mostra l'organització de la Setmana Cultural, que cada any versa sobre una temàtica diferent, però que sempre té una finalitat integradora i interdisciplinària. També cal destacar-hi el foment de la lectura i l'expressió escrita que, entre altres iniciatives, es concreta en un certamen literari, amb la contribució activa del Casal d'avis, i l'assistència a la biblioteca municipal.

Els Premis Baldiri Reixac es lliuraran a les escoles, alumnes, mestres i professors que han estat distingits en aquesta XXXVII edició el dimecres 3 i el diumenge 7 de juny. El dia 3 es farà l'acte de reconeixement a escoles, mestres i professors al Palau de Pedralbes de Barcelona, que serà presidit per Irene Rigau, consellera d'Ensenyament. El dia 7 serà el que pertocarà als alumnes, a Espluga de Francolí.