La Fundació Autisme Mas Casadevall, amb seu a Serinyà (Pla de l'Estany) i dedicada a la cura de persones afectades per Trastorns de l'Espectre Autista, ha organitzat un concert benèfic per a aquest divendres 5 de juny. L'actuació Nonstopgospel -a les 9 del vespre, a l'Auditori de Girona- anirà a càrrec de la formació The Gospel Viu Choir, dirigida per Moisès Sala.

Nonstopgospel és una seqüència musical en la qual l'espectador forma part de l'espectacle, ja que s'ha estructurat amb una dinàmica intensament participativa i contemporània. Els seus responsables defineixen el seu tipus de música com un «gospel d'ara, urbà i cosmopolita».

La beneficiària dels diners que es recaptin amb aquest concert de gospel serà la Fundació Autisme Mas Casadevall, que destinarà la recaptació als projectes que desenvolupa en favor de persones autistes.

Les entrades es posen a la venda amb preus de 15 i 10 euros, que es poden comprar al restaurant de Mas Casadevall i a través d'Internet -per a més informació es pot consultar el web mascasadevall.net-.

La Fundació Mas Casadevall organitza el concert benèfic amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i de les empreses Genciana, Frigorífics Costa Brava, Monter i Abras.

Altres vies de col·laboració

Aquesta és una altra via per col·laborar amb l'activitat que duu a terme la fundació, que disposa d'una botiga al seu mas i una parada al mercat de Banyoles -cada dimecres- i ofereix la possibilitat de fer una aportació periòdica, com a «Amic de Mas Casadevall».