Un veí de Puigcerdà va localitzar sa i estalvi ahir a primera hora de la tarda un altre ciutadà de 91 anys que va desaparèixer dimarts després que sortís a passejar. L'home, Joaquim Finestres, va dir en sortir de casa que anava a fer una passejada de més de dues hores fins a l'hospital Transfronterer de la Cerdanya però no va tornar. Ahir cap a les dues de la tarda, un veí el va trobar dins d'una sèquia seca a prop d'un centre comercial. Tot i està ben orientat i sa i estalvi, es va decidir traslladar-lo a l'hospital per fer-li una revisió mèdica.

La recerca va començar poc abans de mitjanit després que la família en denunciés la desaparició. Bombers i Mossos d'Esquadra van estar rastrejant la zona des d'on havia sortit al carrer Capcir de Puigcerdà, entre altres. Com que va fosquejar i no hi havia indicis, la recerca es va aturar al voltant d'un quart de cinc i al matí es va tornar a reiniciar.

Mossos i Bombers amb helicòpter i la unitat canina van tornar a pentinar la zona i van ampliar-la per boscos propers a Puigcerdà i també per la zona del centre comercia Carrefour. Finalment, un veí de Puigcerdà el va localitzar ahir el migdia al voltant de les dues en una sèquia seca a tocar del centre comercial.