El projecte de masoveria urbana de la Fundació SER.GI, destinat a persones amb problemes d'habitatge, compta amb la col·laboració de la cooperativa dedicada a la instal·lació de finestres, portes i altres tancaments Finestres Empordà. Aquesta assumirà la mà d'obra i el material per a les reparacions que calguin en els habitatges que s'incorporin a la borsa social de l'entitat.

La cooperativa s'ha incorporat al programa de mecenatge que promou la Fundació SER.GI i amb el qual persegueix tant el suport de persones particulars com d'empreses. Al seu web, l'organització disposa d'un espai específic, a través del qual és possible omplir un formulari d'adhesió. L'entitat remarca que, a més dels beneficis socials que comporta, la implicació de les empreses en els seus programes de mecenatge també els reporta avantatges fiscals.

Els presidents de Finestres Empordà -amb seu al municipi baixepordanès de Serra de Daró- i de la Fundació SER.GI, Josep Antoni Vilarroya i Bru Pellissa, respectivament, van signar el conveni de col·laboració.

La voluntat de la cooperativa és contribuir a paliar els efectes del problema d'habitatge per part d'aquelles persones que no poden assumir-ne el preu de mercat o que han patit un desnonament.

La Fundació SER.GI -entitat gironina sense ànim de lucre que, a través de diferents vies, treballa per a la inclusió social- va explicar que l'aportació de Finestres Empordà es concretarà en material i en mà d'obra, cosa que els permetrà disposar "a preu de cost i instal·lades d'una bona quantitat de portes, finestres i altres tancaments".