Un ciclista va resultar ferit ahir al migdia, pels volts de dos quarts de dues, mentre pedalava per la via verda dins del municipi d'Arbúcies. L'home anava amb un grup de companys, que van avisar els serveis d'emergència en veure l'accident, tement que fos de gravetat.

Segons van relatar els Bombers de la Generalitat de Catalunya els fets van succeir a uns quatre quilòmetres del nucli del municipi d'Arbúcies, en una zona de difícil accés. Per això, els Bombers van enviar dues dotacions i l'helicòpter amb membres del GRAE dels Bombers que van rescatar l'home i el van portar al camp de futbol, on l'esperava l'ambulància per evacuar-lo fins a l'hospital comarcal de Sant Celoni, amb un diagnòstic d'una possible fractura de clavícula.

Rescat a Setcases

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van rescatar una excursionista ferida al pic de Bastiments, al municipi de Setcases. Pel que fa al rescat del Ripollès, els Bombers van rebre l'avís a un quart de dues del migdia. Segons van informar, la víctima, una dona excursionista, s'havia regirat el turmell en una zona de difícil accés i no podia continuar caminant. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar l'helicòpter amb membres del GRAE i posteriorment va ser evacuada en ambulància.