L'associació Costa Brava Hotels de Luxe, que agrupa els hotels de quatre i cinc estrelles del litoral gironí, ha fet entrega dels 6.000 euros que va recaptar durant la campanya del 107è aniversari de la Costa Brava a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya contra el Càncer. La campanya, que a l'abril va celebrar la seva tercera edició, va consistir a oferir les habitacions dels hotels gironins més luxosos a 107 euros la nit.

L'entitat de suport als malalts oncològics destinarà aquests diners al programa "Molt per Viure", que atén unes 500 pacients diagnosticades de càncer de mama. El programa està especialment enfocat a pal·liar les repercussions derivades d'una mastectomia i per això de les 747 visites que s'han realitzat, 487 estan relacionades amb el departament de fisioteràpia amb l'objectiu de recuperar la mobilitat del braç.

D'altra banda, l'AECC i Costa Brava Hotels de Luxe també han signat un conveni de col·laboració entre les dues associacions. Aquest acord estableix una estada gratuïta a cada un dels disset hotels de l'agrupació que l'Associació Espanyola Contra el Càncer podrà fer servir durant aquest any com a premi de diversos sortejos per recaptar fons.