El nou Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha obtingut el Premi Catalunya Construcció en la categoria de Premi Especial del Públic de "la Nit de la Construcció", que dimarts va presidir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, i la presidenta del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona, Maria Rosa Remolà, al Gran Teatre del Liceu. Els premis els atorga el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

El públic va premiar la candidatura formada per Josep Maria Oller, Enric Peña, Ramon Sanabria, Francesc Sandalines, Vidal García, Virginia Otal, Maria Carme Doménech per l'hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.

En aquesta obra, el públic assistent a l'acte va valorar que s'hagi aconseguit una obra complexa amb elevat nivell de qualitat i integrada en el seu entorn, un fet que havia destacat el Jurat del certamen.

A aquests premis, s'hi han presentat un total de 81 candidatures, representades per equips i empreses responsables de dirigir, coordinar i projectar obres acabades durant els anys 2013 i 2014.