Un camioner de 43 anys va resultar ferit greu després que es precipités amb el seu vehicle en un marge de la carretera GI-531 al seu pas per Sant Gregori. El ferit va ser evacuat per un helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'hospital Trueta de Girona.

L'accident es va produir poc després de tres quarts de dotze del migdia quan el vehicle, que transportava carn, es va precipitar després que es trobés amb un altre camió i en provar d'apartar-se per poder passar tots dos, va caure al marge de la via, que és molt estreta i amb revolts.

El conductor va quedar atrapat dins de la cabina del camió i els serveis d'emergències van haver d'anar fins a la zona on va aturar-se el vehicle, on hi ha una riera. Un cop el van poder treure de dins de la cabina, el van evacuar en helicòpter medicalitzat a l'hospital.

Pel que fa al camió, aquest va quedar al fons del precipici i per poder-lo treure caldrà una grua que segurament avui començarà les tasques per elevar-lo del punt de l'accident, a l'alçada del quilòmetre 9 de la GI-531.

Pel que fa a les afectacions de trànsit, la carretera va restar tallada durant mitja hora a causa del sinistre viari i després s'hi va donar pas alternatiu fins cap a les dues del migdia, quan es va donar per normalitzada la situació.

El precedent, a Sant Aniol

Es dóna el cas que en aquesta mateixa via, el 17 d'abril, un camió cisterna va bolcar a Sant Aniol de Finestres i el xofer va quedar ferit greu. En aquest cas el camioner, un home de 57 anys, va quedar atrapat dins de la cabina.

Per treure l'homeels Bombers van haver de tallar-la. Un cop alliberat, els efectius de rescat del cos d'extinció d'incendis el van posar dins d'una llitera i el van pujar a braços per un pendent molt dret, fins a la calçada.