L'equip de govern de Banyoles, amb majoria absoluta de CiU, repetirà l'estructura dels últims quatre anys i ha tornat a organitzar el cartipàs municipal al voltant de cinc tinències d'alcaldia. Pel que fa a les diferents àrees de govern, el Consistori les ha estructurat en quatre blocs que coordinarà l'alcalde, Miquel Noguer.

El primer tinent d'alcalde és Jordi Congost, la segona és Ester Busquets, Lluís Costabella el tercer, Jordi Bosch el quart i Joana Vilà la cinquena. Pel que fa a les àrees, el nou Ajuntament s'organitzarà al voltant de Serveis Territorials, que dirigirà Congost; Serveis generals, que estarà al càrrec de Lluís Costabella; Serveis a les persones, amb Jordi Bosch Batlle; i Promoció econòmica, que dirigirà Joana Vilà.

Pel que fa a les tasques encomanades a cada regidor de l'equip de govern de Convergència i Unió, de l'àrea de Serveis Territorials, Jordi Bosch assumirà Medi Ambient i aigües; Albert Tubert s'ocuparà d'Urbanisme i Activitats; Lluís Costabella, Via pública; i Jordi Congost, Habitatge i Programa de barris.

En el marc de l'àrea de Serveis generals, Lluís Costabella dirigirà la Policia; Administració i Sancions seran responsabilitat de Clàudia Massó i Recursos humans de Jordi Congost.

En referència a de l'àrea de Serveis a les persones, Jordi Bosch s'ocuparà de Cultura i Patrimoni Cultural i, també, de Festes; Ester Busquets serà la responsable de Benestar Social i Educació; Pau Comas de Joventut i Jordi Congost d'Esports.

Dins de l'àrea de Promoció econòmica, Joana Vilà portarà la regidoria de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica; Clàudia Massó també serà regidora de Comunicació, Participació, Noves Tecnologies i Oficina d'atenció al ciutadà; i Pau Comas, d'Hisenda i serveis econòmics.