Una avioneta va haver d´aterrar d´emergència a l´Aeroport de Girona dimecres a la tarda. El motiu: havia perdut una roda. Tot i l´espectacularitat del succés en requerir la presència dels efectius d´emergències a la pista, tot va quedar finalment amb un petit ensurt. El pilot va resultar il·lès i només es van haver de lamentar algun dany a la part davantera de l´aeronau.

Tot va començar cap a tres quarts de quatre, quan responsables de l´Aeroport Girona es van adonar que l´avioneta havia perdut una roda a la pista quan havia sortit de les instal·lacions aeroportuàries. L´aparell, que pertany a una escola d´aviació, s´havia enlairat però li van requerir, quan faltaven deu minuts per les quatre que havia de fer un aterratge d´emergència a causa a la manca de la roda de davant.

L´aparell va començar a aterrar quan passaven uns 20 minuts per les quatre de la tarda. En aquell moment, es van situar a la pista els efectius d´emergències de ­l´aeroport, entre ells els Bombers de les instal·lacions. Finalment però no van haver d´ajudar el pilot perquè amb molta sang freda va poder aterrar amb l´aeronau malgrat no poder activar la roda de davant. ­L´avioneta té tres rodes, dues al darrere que sí va poder utilitzar durant l´aterratge.

Malgrat que hagués de descendir d´emergència a l´Aeroport de ­Girona, el pilot no va resultar ferit i no es va haver de lamentar cap dany personal. L´aparell però sí que va patir danys a la part davantera a causa del fort cop que va rebre ­durant l´aterratge ja que l´aeronau es va arrossegar per la pista.

Bombers i efectius d´emergències de pista finalment no van ­haver d´auxiliar el pilot. Pel que fa a l´aeronau, la van haver d´arrossegar per treure-la de la pista i la van portar a les dependències de l´escola a les quals pertany.