Dos projectes de l'Associació de Famílies Les Arrels, de l'escola Nova de Maçanet de la Selva, i de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Doctor Robert, de Camprodon, han estat guardonats en la tercera edició dels premis Fapac en reconeixement a les AMPA.

El col·lectiu de famílies de Maçanet ha guanyat el primer premi en la categoria AMPA Solidària pel seu projecte titulat «Fons solidari i de convivència», que atén les necessitats de l'alumnat sense recursos que estudia a l'escola, ja sigui amb campanyes de recollida de roba, aliments i joguines o donant suport per a activitats com ara sortides i colònies.

D'altra banda, l'AMPA de l'escola Doctor Robert ha rebut el tercer premis en la categoria Tothom a l'AMPA pel projecte «La participació s'ha de conrear», que té com a objectiu promoure la participació de tota la comunitat educativa.

Entre el palmarès dels premis de la Fapac encara hi havia una altra associació de mares i pares gironina, l'AMPA de l'escola Font de la Pólvora, que va quedar finalista en la categoria Fem xarxa per l'èxit educatiu amb el projecte denominat «Participem a l'aula».

En aquesta edició dels premis s'hi han presentat 87 projectes.