El ple de Vilablareix va aprovar dilluns per unanimitat de tots els grups municipals el nou cartipàs de l'Ajuntament. L'alcalde, David Mascort, va manifestar que el nou equip de govern, format pels vuit regidors d'ERC, s'ha plantejat entorn de l'alcaldia i tres grans àrees: una dedicada a l'atenció a les persones, una als serveis i la via pública i una tercera dedicada al territori. Així, Mascort tindrà l'alcaldia, Hisenda i Promoció Econòmica; el primer tinent d'alcalde, Jordi Frigola, serà regidor de Medi Ambient, Medi Natural i Paisatge Urbà; la segona tinent, Marta Fusté, serà regidora de Cultura, Festes i Joventut, i el tercer tinent d'alcalde, Pau Rovira, ocuparà la regidoria de Mobilitat, Serveis i Urbanisme.

La regidoria de Dona, Ensenyament, Participació i Salut serà per a Sònia Ruiz; el regidor d'Esports i Publicacions serà Manel Pallàs i la de Gent Gran i Serveis Socials, Maite Tixis. Finalment, el regidor de Comunicació, Mitjans Audiovisuals i Serveis TIC és Miquel Molas.

A més dels vuit regidors republicans de l'equip de govern, el ple de Vilablareix està format per dos edils de CiU i un representant del PSC.