El sector turístic de la Garrotxa ha donat a conèixer la programació d'activitats de la nova temporada d'estiu, dintre del Garrotxa Plans amb Sensacions (GPS), entre les quals destaca la recuperació de les visites guiades a la Cooperativa La Fageda, que s'havien deixat de fer a causa de les obres a les seves instal·lacions.

Amb l'inici de la nova temporada, el GPS estrena la «Ruta d'Olot a les gorgues del riu Gurn en bicicleta» i l'excursió «Rius de lava»

pel volcà Croscat i la Fageda d'en Jordà. També s'ha incorporat una nova activitat, que consisteix en l'entrada gratuïta als museus d'Olot.

Amb l'arribada de l'estiu també es reprèn la «Ruta nocturna en bicicleta per al Via Verda», el «Sopar amb lluna plena» i la «Ruta de les gorgues de les Planes d'Hostoles en bicicleta». Aquests propers dies es tornarà a programar els «Sons de nit», que permet descobrir la fauna aquàtica dels aiguamoixos de la Moixina, la «Gimcana Geocerca a Olot: seguim les coordenades» i «El fesolaire», la visita per descobrir el cultiu dels fesols de Santa Pau, entre altres propostes, fins a un total de 18 activitats diferents al llarg de l'estiu.