El Grup Miquel -pertanyent al sector de la distribució alimentària a l'engròs- ha posat en marxa una campanya solidària per recollir 32.850 litres de llet a tot l'Estat en benefici de les famílies en situació desfavorida que atén Càritas, entitat amb la qual col·labora en diferents projectes.

A les comarques gironines, el Grup Miquel participa en tallers d'empoderament de Càritas per formar famílies que es beneficien del servei d'alimentació de l'entitat humanitària. L'objectiu d'aquests tallers és ajudar les persones necessitades a afrontar la seva situació econòmica precària. El 2014, hi van participar més de 1.200 persones. L'empresa gironina també col·labora en projectes que desenvolupen les Càritas Diocesanes de Tortosa, Burgos, Canàries i Màlaga.

Amb motiu del seu 90 aniversari, el Grup Miquel ha llançat el repte «90 junts sumem», amb el qual vol implicar a tots els seus clients en la recollida de 32.850 litres de llet destinats a la donació de famílies desfavorides. Aquesta xifra es correspon amb el nombre de dies que han passat des de la fundació de Miquel.