Un motorista va morir durant la matinada en un accident de trànsit a Lloret de Mar. Per causes que es desconeixen es va precipitar del seu ciclomotor quan circulava a l'alçada de la rotonda que hi ha entre l'avinguda vila de Blanes i la d'Amèrica, al barri de Fenals.

La Policia Local de Lloret es troba investigant l'accident de trànsit ja que no se'n coneixen les causes i, a més, segons mostren les càmeres de videovigilància del municipi, l'home circulava sol i cap més vehicle es va veure implicat en el sinistre viari.

El malaurat succés es va produir cap a quarts de quatre de la matinada. En aquell moment, un home de 38 anys, de nacionalitat argentina i veí de Lloret circulava amb la seva moto en direcció cap a Blanes a l'alçada de la rotonda de Fenals. En aquell moment, va caure del ciclomotor per causes que es desconeixen i un veí va alertar la Policia Local de Lloret dels fets.

Ràpidament s'hi van desplaçar diverses patrulles del cos policial així com ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques). La unitat medicalitzada va intentar reanimar el motorista però finalment no li van poder salvar la vida.

La víctima té uns 38 anys, tenia un fill de mesos i vivia a pocs metres del fatídic accident. La Policia Local no s'explica l'accident i per això, l'està investigant. A més, resten a l'espera de les proves forenses per veure quina va ser la causa de la mort.

17 morts a les carreteres

Aquest és el vuitè accident mortal de l'any on ha perdut la vida un motorista. Un d'ells també es va produir a Lloret de Mar, en aquest cas el 15 d'abril. En aquella ocasió, un jove de Lloret va perdre la vida en sortir de la via quan circulava en direcció Vidreres per la C-63.

Frenar la mort de motoristes a les carreteres és una de les lluites del Servei Català de Trànist i un dels objectius de les polítiques que està aplicant en matèria de reducció de sinistralitat a les carreteres. Des de principis d'any, 17 persones han perdut la vida a la xarxa viària de la província de Girona. I d'aquests, vuit han estat persones que anaven en moto.