Els ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, Maià de Montcal, Sant Joan les Fonts i les Planes d'Hostoles han fet públics els nous cartipassos.

Castellfollit de la Roca

L'alcalde Miquel Reverter (ERC) és el responsable d'Hisenda i Esports. Fidel Bales (ERC) assumeix les funcions de Governació, Seguretat i Via Pública. Barbara Asensió (ERC) és la responsable de Promoció Econòmica, Turisme i Comunicació, Roger Santaló (ERC) és el de Cultura i Medi Ambient. Helena Coll (ERC) és la responsable d'Urbanisme. Francesc Reixach (ERC) és l'encarregat de Benestar i Salut. Jasmina Pujolar (ERC) és la responsable d'Educació i Joventut. Roger Santaló és el representant de Castellfollit al Consell Comarcal de la Garrotxa. Miquel Reverter, l'alcalde, i Barbara Asensió tenen dedicació al 50% . Fidel Balés i Barbara Asensio són tinents d'alcalde.

Sant Joan les Fonts

Joan Espona (alcalde per CiU) es fa càrrec d'Urbanisme, Habitatge, Esports i Patrimoni. Josep Maria Ortuño (CiU) té Hisenda. Anna Serra (CiU) té Promoció i Turisme. Helena Dorca (CiU) s'encarrega de Cultura, Festes i Entitats. Josep Roca (CiU) té Comunicació i Governació. Vanessa Torrent es fà càrrec de la Canya. I, Maria Galizia s'encarrega de Benestar Social, i de Begudà.

Hi ha tres tinències d'alcaldia. La primera és per Josep Maria Ortuño, la segona per Anna Serra i la tercera per Helena Dorca.

Les Planes d'Hostoles

Eduard Llorà (alcalde per CiU) s'encarrega d'Hisenda i Turisme. Àngels Serra (CiU) de Benestar Social, Sanitat i Tresoreria. Josep Arnau (CiU) d'Urbanisme, Camins i Medi Ambient. Joan Soler de Participació, Cultura i Festes. Marc Puig (CiU) de Comunicació i Esports. Lídia Ribas (CiU) de Joventut. Marc Portillo d'Educació i Joan Quer (CiU) d'Obres Públiques.

L'alcalde té dedicació al 100% i la primera tinent d'alcalde, Angels Serra té dedicació al 50%. Josep Arnau i Joan Soler són tinents d'alcalde.

Sant Jaume de Llierca

L'alcalde, Jordi Cargol (CiU), té les àrees de Governació, Urbanisme i Cooperació entre Municipis. Maria Lourdes Barris (CiU) s'ha fet càrrec d'Educació i d'Ensenyament. Antoni Cruz (CiU) d'Economia i Hisenda. I, Marc Min?guez (CiU) té Salut, Medi Ambient i Noves Tecnologies.

L'àrea de Lleure i Participació ciutadana està repartida entre Maria Lourdes Barris i Costa, Antoni Cruz i Gifre i Marc Minguez.

És a dir fora l'alcalde tot l'equip de govern. La previsió és que aprovin el cartipàs en el ple d'avui.

Maià de Montcal

Joan Gainza, l'alcalde per CiU, s'ha fet càrrec de les àrees d'Hisenda, Obres i Serveis, Urbanisme, i Agricultura i Ramaderia. Carme Alsina (CIU) és la responsable d'Ensenyament, Cultura i Piscina. Josep Alabert (CiU) s'encarrega d'Esports, Joventut i Festes. Xavier Casadevall (CiU) és el regidor de Promoció i Medi Ambient. David Ollé (CiU) és el regidor de Serveis Socials, Salut, Samília i Patrimoni. Pere Juanola (CiU) és el responsable de Societat de la informació. Jordi Ariza (CiU) és el responsable de Comunicació i Participació. Carme Alsina té el càrrec de tresorer i hi ha dues tinències d'alcalde. La primera és per a Carme Alsina i la segona per a Josep Alabert.