Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves que transportaven 1.050 planters de marihuana al maleter del cotxe. Els joves, que tenen 25 i 34 anys, circulaven per la C-65 amb un cotxe que duia els vidres tintats. Quan sortien Girona, es van trobar amb un patrulla dels Mossos d'Esquadra i van reduir la velocitat de cop. Els dos nois, però, no comptaven que darrere seu, i de casualitat, hi anava un cotxe sense logotipar que conduïen agents de paisà. Com que els policies van sospitar d'aquesta actitud, els van aturar i van escorcollar el vehicle. Els esqueixos de marihuana estaven repartits en diverses safates. Després de passar davant del jutge, els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

La detenció dels dos joves va tenir lloc aquest dimarts al migdia. Els nois, que tenen 25 i 34 anys, són veïns de Caldes de Malavella (Selva) i Quart (Gironès). Cap a les dotze del migdia, els dos joves van sortir de Girona per la C-65. Mentre circulaven, van veure un cotxe logotipat dels Mossos d'Esquadra i van reduir la velocitat de cop.

Al seu darrere, però, també hi anava un altre vehicle conduït per mossos. Aquests agents anaven de paisà i circulaven amb un cotxe sense logotipar. Quan van veure que els dos joves reduïen la velocitat, els policies van sospitar. Per això, van decidir aturar el vehicle pocs metres més enllà, un cop la C-65 ja entra dins el terme municipal de Quart.

El turisme on anaven els dos joves duia els vidres tintats i no se'n veia l'interior. Però els policies en van tenir prou amb l'olfacte per adonar-se'n que allà en passava alguna. I és que, quan es disposaven a identificar els nois, van notar una forta olor de marihuana que sortia de dins del cotxe.

Al maleter, els Mossos d'Esquadra hi van trobar fins a 1.050 esqueixos de marihuana. Els planters anaven disposats en diverses safates, com les que els hivernacles fan servir per transportar testos. Per això, els agents van detenir els dos nois per un delicte contra la salut pública.

Tots dos joves tenen antecedents. Aquest dimecres mateix, els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre'ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.