Transportaven esqueixos de marihuana i creien que si viatjaven amb un cotxe amb els vidres tintats no crearien sospites. El que els va passar però, és que els dos ocupants del cotxe, on hi havia la droga, quan estaven arribant a Quart en veure un cotxe dels?Mossos d'Esquadra es van delatar. En aquell moment, van aturar de cop la marxa i això va aixecar sospites. Tot això ho va veure una patrulla de paisà dels Mossos que es trobava darrere del vehicle on anaven els protagonistes de la història.

A partir d'aquí, els agents de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona van aturar el vehicle com que portaven els vidres foscos no es podia veure el que portaven. Seguidament van escorcollar el vehicle i dins el maleter van trobar diverses safates, de les utilitzades en hivernacles, amb 1.050 planters de marihuana. Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

Els fets es remunten pels volts de les dotze del migdia del 30 de juny a la carretera C-65, dins el terme municipal de Girona i els dos detinguts són dos homes de 25 i 34 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Caldes de Malavella i Quart respectivament

Els dos detinguts, que tenen antecedents policials, van passar el dia 1 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de ?guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.