La coincidència entre la onada de calor i les vacances d'estiu va tornar a portar les habituals cues als accessos a les platges de la Costa Brava i el bullici dins les poblacions costaneres amb les platges plenes fins a la bandera.

A la C-65 es van tornar a repetir al llarg de bona part del dia d'ahir les cues quilomètriques entre Cassà de la Selva i la baixada de l'Alou abans d'entrar a l'autovia C-31, i cap al vespre les cues van anar al revés, en direcció a Girona i Barcelona, sobretot cap a l'AP-7.

El Servei Català de Trànsit va calcular que més de mig milió de vehicles van tornar cap a la capital del país, per això, pensant en aquesta operació tornada el SCT va habilitar diverses mesures per minimitzar les afectacions viàries cap a l'àrea metropolitana de Barcelona. Concretament, es van disposar mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a la C-31 a Castell-Platja d'Aro i a la C-65 a Cassà de la Selva. La C-31 va ser una de les vies que més volum de trànsit van registrar conjuntament amb l'AP-7 al peatge de la Roca del Vallès, la C-32 a Sant Boi de Llobregat i a Mataró i la N-340 al Vendrell.

La nota positiva del dia és que el Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'ahir diumenge 5, no es va registrar cap víctima mortal per sinistre viari al conjunt de carreteres i autopistes.