Fins a set municipis es van quedar temporalment sense electricitat duran el matí d´ahir per culpa d´un accident de camió a la carretera de Cervià de Ter -Gi-633- que va produïr-se pels volts de les deu del matí. En total, 2.529 abonats d´Endesa de Juià, Bordils, Flaçà, Cervià de Ter, Colomers, Sant Jordi Desvalls i Sant Joan de Mollet van veure interromput el subministrament elèctric entre tres quarts menys cinc d´una i tres quarts menys cinc de tres.

La companyia elèctrica descarta, en un primer moment, que la interrupció del servei l´hagués provocat el camió en accidentar-se i creu que, en canvi, va ser en el moment que es va retirar el vehicle de la calçada que algun operari o membre dels cossos d´emergència va desconnectar accidentalment la llum. Els operaris d´Endesa van poder resoldre la incidència sense problemes.

Pel que fa al vehicle sinistrat, es tracta d´una camió de dos eixos que va sortir-se de la carretera per causes que es desconeixen i va quedar completament travessat. El conductor del vehicle anava sol i va resultar il·lès però donada les característiques de la carretera la circulació va quedar notòriament afectada i va obligar els Mossos d´Esquadra a desviar el trànsit. De fet, durant tota l´estona que va durar la retirada del camió -fins a dos quarts de tres- es va impedir l´accés a la Gi-633 en sentit nord a tots els vehicles i només es deixava circular en sentit sud però de forma intermitent, per facilitar la retirada del vehicle pels bombers i la grua.

La unitat d´atestats dels Mossos d´Esquadra investiga quina és la causa que va provocar que el conductor perdés el control del vehicle i acabés amb la tractora dins una rasa que hi havia en finalitzar el ferm de la carretera. La sortida de via va provocar que la part posterior del camió quedés suspesa a l´aire.

Una grua especial per a vehicles pesants va ser l´encarregada de treure el vehicle de la rasa i situar-lo damunt la carretera per, posteriorment, poder-se´l endur fins al taller.

A causa de l´accident també va quedar malmesa la valla de protecció instal·lada a la carretera, que va resultar del tot insuficient per frenar la topada del vehicle i evitar que s´enfonsés a la rasa. De totes maneres, en caure dins el sot, el camió no va malmetre el camp de blat de moro que estava cultivat a peu de carretera.