Un tot terreny va protagonitzar ahir un accident que va culminar amb dues ferides lleus però que podria haver suposat una desgràcia colossal. I és que el vehicle, que circulava per la C-63 a l'alçada de Riudarenes es va precipitar fins pràcticament ben bé el mig de la via de tren de l'AVE. La unitat d'atestats dels Mossos d'Esquadra es troba investigant la mecànica del sinistre i al tancament d'aquesta edició encara no havia trascendit si a la conductora del vehicle se li havia pogut realitzar la prova d'alcoholèmia pertinent.

El Servei Català de Trànsit va rebre a dos quarts de tres del migdia l'avís de l'accident. El tot terreny va sortir-se de la carretera a l'alçada del quilòmetre 18 que discorre per la localitat selvatana i va caure sobre els rails d'alta velocitat. A l'interior del cotxe hi viatjaven la conductora amb la seva filla, menor d'edat, que van poder ser rescatades de l'interior del cotxe amb ferides lleus i ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El fet que el cotxe hagués quedat a les vies del tren va provocar afectacions a la circulació normal de l'alta velocitat i va provocar diferents retards. El problema és que el tot terreny va quedar arran d'una de les dues vies, fet que va obligar a restringir el pas de trens mentre es retirava del vehicle.

Així, els combois només circulaven per una única via a l'alçada de Sils. Això va provocar que un total de sis trens, en els dos sentits de la marxa, acumulessin retards a causa del sinistre. De mitjana els retards van ser d'uns trenta minuts, excepte en el cas del primer comboi afectat que va sumar fins a gairebé una hora de demora aturat a Girona.