Jordi Aurich també és cessat de director d´Agricultura a Girona

La complexitat administrativa es posa en evidència en la marxa del fins ara director general de Protecció Civil, que surt publicat al DOGC per un doble cessament: el càrrec que ocupava i la responsabilitat que tenia fins al 2013

08.07.2015 | 09:00
Jordi Aurich, en imatge d´arxiu.
Jordi Aurich, en imatge d´arxiu.

La separació de Convergència i Unió ha provocat uns quants canvis d'alts càrrecs de la Generalitat. Jordi Aurich, que ocupava la responsabilitat de director general de Protecció Civil, ha estat substituït per Joan Delort. Tot i això, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publicava ahir una resolució que cessava Aurich com a director dels Serveis Territorials a Girona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (amb data 1 de juliol). L'anunci del DOGC cridava l'atenció perquè Aurich havia deixat aquest càrrec a principis del 2013, quan va assumir la direcció de Protecció Civil. A més, el DOGC havia publicat dijous de la setmana passada el cessament d'Aurich com a director general de Protecció Civil del Departament d'Interior (amb data 30 de juny).

Per aclarir aquesta complexitat administrativa, el Departament d'Agricultura va explicar ahir que aquest doble cessament en dos dies es deu al tipus de plaça que tenia Aurich. Així, Aurich va entrar en situació de «serveis especials» de la plaça de director dels Serveis Territorials d'Agricultura a Girona quan va ser nomenat director de Protecció Civil. Per tant, com que el 30 de juny va cessar del càrrec de director de Protecció Civil, «teòricament» li hauria pertocat retornar a la plaça de director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Girona.

Malgrat tot, com que la intenció d'Aurich és reingressar a la Diputació de Girona -on disposa d'una altra plaça-, també se'l va cessar dels Serveis Territorials d'Agricultura. Això, segons el mateix Departament, tenint en compte que a Girona el càrrec de director dels Serveis Territorials d'Agricultura es troba ocupat -des de la marxa d'Aurich- per Vicenç Estanyol. En aquesta línia, el Departament va recordar ahir que Estanyol ha estat reconfirmat en el seu càrrec pel nou conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta.

Tot plegat posa en evidència la complexitat burocràtica de l'administració quan, a efectes pràctics, Aurich simplement ha deixat de ser el director general de Protecció Civil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Informació i recursos per cobrir tota la formació acadèmica

Informació i recursos per cobrir tota la formació acadèmica

La plataforma "Volem signar i escoltar" defensa el dret a utilitzar la llengua de signes

«Les persones sordes són invisibles i estaria molt bé fer Dret per poder reivindicar tots els seus drets»

«Les persones sordes són invisibles i estaria molt bé fer Dret per poder reivindicar tots els seus drets»

Té 19 anys i és de Salt, on ara estudia FP a l'institut Vallvera. La Primària i la Secundària...

López de Lerma passa comptes

López de Lerma passa comptes

El polític gironí Josep López de Lerma acaba de publicar el llibre "Cuando pintábamos algo en...

Divertir-se amb les activitats que feien els pares i els avis

Divertir-se amb les activitats que feien els pares i els avis

Al novembre començarà un cicle d'exposicions de fotografies antigues de l'Arxiu de la Garrotxa...

La Fundació SER.GI dóna veu a les persones refugiades

La Fundació SER.GI dóna veu a les persones refugiades

És a segona activitat del cicle «Siner[GI]es

Enllaços recomanats: Premis cinema