Els Mossos alerten que els robatoris augmenten a les zones de bany de Banyoles

La policia reforça la vigilància en urbanitzacions, àrees comercials i carreteres durant els mesos d'estiu

08.07.2015 | 08:01

Les zones de bany de la Caseta de Fusta o del Club Natació Banyoles són dos dels punts de la capital del Pla de l'Estany on els Mossos d'Esquadra alerten que augmenten els furts a l'estiu. La policia autonòmica va advertir d'aquesta situació dintre de l'operatiu Gregal, que reforça la presència policial durant aquests mesos. L'operatiu també incrementa el patrullatge dels mossos per evitar robatoris en habitatges, en àrees comercials i a les carreteres, en les quals hi ha més proliferació de trànsit.

El responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, Faust Moreno, va explicar a Ràdio Banyoles que ja s'han detectat alguns furts a la Caseta de Fusta i al Club Natació. El portaveu de la policia va informar que, en la majoria de casos, els autors són joves que aprofiten per robar quan els banyistes són a l'aigua i s'allunyen de les seves pertinences. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van recomanar extremar les precaucions, vigilar els objectes personals mentre es pren un bany i evitar dur objectes de valor.

Els robatoris a l'interior d'habitatges buits perquè els seus propietaris estan de vacances és una altra de les problemàtiques habituals dels mesos d'estiu -tal com informava la mateixa emissora municipal-, que és més habitual en urbanitzacions i en cases aïllades. Per evitar-ho, els Mossos recomanen tancar bé l'habitatge i demanar a algú que reculli la correspondència, perquè no s'acumuli i no doni pistes sobre l'absència dels propietaris de la casa. També es demana la col·laboració ciutadana, mitjançant informar la policia de vehicles sospitosos en urbanitzacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema