Entre els dies 8 i 10 de juliol, Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una campanya promocional per viatjar a França amb el tren d'alta velocitat (TAV) aquest estiu a preus més reduïts. La campanya estarà disponible per a totes les compres realitzades entre el 8 i el 10 de juliol per viatjar entre el 2 d'agost i el 30 de setembre.

Amb aquesta promoció els passatgers poden obtenir bitllets de Barcelona a Carcassona per 37 euros i a Tolosa per 39 €. Des de Girona, a Carcassona per 32 € i a Tolosa 38 €. Pel que fa a les compres realitzades amb origen a l'estació de Figueres-Vilafant, permetrà viatjar a Tolosa i Carcassona per 38 i 32 € respectivament, els mateixos preus que des de Girona.

Així, per poder accedir a aquesta venda especial de places promocionals per viatjar a França a l'estiu, els viatgers podran comprar els bitllets entre el 8 i el 10 juliol a través de canals habituals de venda: renfe.com, estacions i també agències de viatge.

Connexions de 3 i 2 hores

Els trens de Renfe-SNCF en Coooperación permeten connectar Barcelona amb Tolosa dins un temps de viatge de tres hores i amb Carcasona en un temps de dues hores i 21 minuts.

Durant tot aquest estiu, Renfe-SNCF en Cooperación ofereix un total de quatre connexions directes diàries que uneixen Barcelona i París en 6 hores i 25 minuts, juntament amb tres serveis internacionals més que també enllacen, a través del TAV, amb Marsella, Lió o Tolosa.