Celrà celebra per primera vegada una nova fira anomenada Brasa amb cava. La cita tindrà lloc avui al vespre, a les 19, i té previst allargar-se fins dissabte, 11 de juliol. Durant tres dies els participants podran gaudir de productes cuits a la brasa, una cocció molt típica que és considerada una modalitat de cuina molt saludable, que no és fàcil de trobar en altres tipus de preparacions.

Durant els tres dies es prepararan tot tipus de plats que cobinaran carn, verdures, sardines, torrades, botifarres, embotits, pernil o escalivada; acompanyat de la beguda que dóna nom a aquesta proposta novella, el cava. L'espai de tast estarà ubicat a peu de la carretera de Palamós i disposarà de taules i cadires per poder degustar els productes. Funcionarà mitjançant el canvi de tiquets on el visitant haurà d'adquirir cadascuna de les paperetes pel preu d'1 euro, i descanviar-les per tiquets de degustació d'allò que vulgui menjar. Els restaurants del municipi tenen previst complementar l'oferta de la brasa amb desgutacions d'altres plats singulars. La restauració de la fira anirà a càrrec dels comerços i establiments de Celrà.

L'objectiu de la fira és gaudir de les nits a la fresca de l'estiu, i pretén convertir-se en un espai de trobada distesa entre familiars i amics.