L'equip de govern de CiU de l'Ajuntament de Vilademuls, amb Àlex Terés a l'alcaldia, ha distribuït les àrees de govern entre els seus quatre regidors. A l'oposició, Junts per Vilademuls-ERC té tres respresentants.

Així, dintre del govern municipal, Jordi Ginabreda assumeix la gestió d'Agricultura i ramaderia, Via pública, Joventut, Locals municipals i Emergències. La primera tinenta d'alcalde és Eva Alsina, qui s'encarrega de les àrees de Benestar social i de Festes i cultura. Albert Piera és el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vilademuls i el responsable de Xarxa d'aigua, Enllumenat públic, Medi ambient i Escombraries. L'alcalde assumeix la resta de qüestions.

Terés va nomenar Alsina i Piera com a membres de la Junta de govern local, que té atribucions per aprovar l'oferta d'ocupació pública, les bases de les proves de selecció de personal i concursos, així com les retribucions complementàries que no siguin fixes i periòdiques; a més dels instruments de planejament per desenvolupar el Pla General que no s'hagi atribuït expressament al ple, i els instruments de gestió urbanística i projectes d'urbanització.