Els Mossos d'Esquadra van intervenir, dijous al matí, 1.154 plantes de marihuana en un pis de Sant Jaume de Llierca que estava ocupat de manera il·legal.

Després de setmanes d'investigació, la policia autonòmica va fer una intervenció en uns pisos socials de nova construcció propietat d'una entitat bancària, on van trobar les plantes de marihuana. L'habitatge es troba al carrer Sant Jaume, de Sant Jaume de Llierca -segons informava ahir Olot Televisió. Els agents dels Mossos d'Esquadra van entrar al pis dijous a les 10 del matí, on van trobar 1.154 plantes de marihuana.

En un primer moment, no es va efectuar cap detenció, tot i que la policia no descartava realitzar-la en funció de com avancessin les investigacions.

Aquesta és la segona plantació de marihuana que es descobreix a la Garrotxa en qüestió de menys d'un mes -tal com recordava la mateixa cadena de televisió local.

L'operatiu anterior es va dur a terme el 18 de juny, quan els Mossos d'Esquadra van confiscar 600 plantes de marihuana en un mas situat al terme municipal de Montagut i Oix, per la qual ja s'han detingut tres sospitosos.