El secretari d'Organització d'UDC, Benet Maimí, ja ha nomenat les persones que compondran les noves direccions a les intercomarcals de Barcelona Ciutat i Terres de l'Ebre, així com de les comarcals de Vallès Occidental i Oriental, Berguedà, Anoia, Ripollès i Garraf. Ara les assemblees hauran de ratificar aquests nomenaments, que es produeixen després de la dissolució de tots aquests òrgans territorials per la dimissió de la majoria dels seus membres, afins a la plataforma «Hereus UDC 1931». Maimí ha nomenat les direccions de les agrupacions dissoltes pels crítics independentistes amb la finalitat de poder començar una «nova etapa», que consolidi Unió com a «partit catalanista i bandera de la Catalunya sensata».

«Iniciem una nova etapa que ens permet seguir creixent», va expressar Maimí en un comunicat. La intercomarcal de Barcelona Ciutat estarà presidida per l'extinent d'alcalde de la capital catalana Sònia Recasens i tindrà entre els seus membres l'eurodiputat Francesc Gambús. Pel que fa a la intercomarcal de Terres de l'Ebre, tindrà nou membres, entre ells l'exdirector de Relacions Exteriors del Govern Iban Rabasa, tot i que en aquest cas encara no s'ha designat el president.

Amb els nomenaments, la direcció d'Unió substitueix els dirigents independentistes de la seva formació, que han dimitit de les respectives executives i les han aconseguit dissoldre a força de majories.