Un accident mortal al quilòmetre 156 de la carretera C-37 al seu pas per Sant Pere de Torelló (Osona) va provocar el tall de l'entrada als túnels de Bracons per la Vall d'en Bas a la Garrotxa, durant unes tres hores.

Els fets van passar poc abans de les sis de la tarda, quan per causes que s'investiguen un turisme va xocar frontalment contra un camió. El turisme va quedar totalment aixafat de la part de davant.

El camió, de grant tonatge, també va quedar amb la part del motor enfonsada i amb una roda de davant fora. Els bombers van haver de fer tasques d'excarceració per treure el conductor del turisme, però els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

Quatre dotacions de Mossos d'Esquadra, cinc dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets.

Després de l'accident, els mossos d'esquadra van tallar les entrades a la C-37 per Osona i per la Garrotxa. Van baixar les barreres i hi van posar un vehicle tot terreny. A les rotondes d'entrada, els agents informaven els conductors que havien de prendre una altra ruta.

El tancament va provocar una cua d'uns dos quilòmetres. Els conductors que des de la Garrotxa volien anar a Osona van haver de fer ús de l'antiga carretera que travessa la collada de Bracons.

Es tracta d'una ruta complicada amb moltes corves i pendents de més del 16% en alguns trams. Requereix de molt més temps que si es passa pels túnels.