Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Banyoles han descobert un pis on s'hi guardava droga arran d'una baralla. Inicialment, els agents van anar fins a l'habitatge, un pis situat al carrer Sant Antoni, per atrapar l'agressor, un home de 41 anys. Quan la policia va entrar al bloc, i després que el seu company de pis els obrís, van veure de reüll com el sospitós intentava fugir escales amunt amb diverses bosses a les mans. A dins hi havia droga, que pretenia amagar a la teulada. Després de detenir-lo, els agents van escorcollar l'habitatge i van trobar-hi marihuana, cocaïna i haixix. Per això, també es van endur emmanillat l'altre inquilí, un jove de 35 anys.

Els fets que han permès desmantellar aquest punt de venda de droga van tenir lloc dilluns al vespre. Aquell dia, la Policia Local de Banyoles i els Mossos d'Esquadra van anar fins al carrer Valls, alertats perquè hi havia hagut una baralla. Allà, un home els va explicar que l'havien colpejat i, fins i tot, va identificar l'agressor.

Es tractava d'un magribí de 41 anys que vivia a escassos metres del lloc, en un pis del carrer Sant Antoni. Els policies van anar fins a l'habitatge i, quan van trucar a la porta, els va obrir un jove de 35 anys, que vivia allà amb el sospitós. El noi va dir als agents que es trobava sol a l'habitatge, però de reüll els policies van veure el sospitós fugint escales amunt. L'home portava diverses bosses a les mans.

Els agents el van perseguir i van aconseguir atrapar-lo a la teulada exterior de l'edifici. Quan van obrir les bosses, els policies van veure com a dins hi havia droga. En concret, quatre dosis de marihuana (amb un pes de 37,05 grams), un gla de haixix i una dosi de cocaïna (1,7 grams).

Punt de venda de droga

Els agents es van endur detinguts tant l'home de 41 anys com el jove de 35 per un delicte contra la salut pública. Mentre se'ls emportaven, els policies van sospitar que el pis funcionava com un punt de venda de droga. Per això, l'endemà, després de rebre el permís judicial, van fer-hi una entrada i escorcoll.

El registre va permetre confirmar les seves sospites. A més de l'habitatge, els agents també van escorcollar dos cotxes. En total, a dins del pis van trobar-hi 55,3 grams de cocaïna, 1,4 quilos d'haixix, 60 grams de marihuana i una altra substància estupefaent -pendent d'analitzar- repartida en dues tauletes de 10 centímetres cadascuna (i amb un pes d'un quilo i mig). A més de la droga, els policies també van comissar cinc balances de precisió, una premsa hidràulica i 390 euros en efectiu.