L'olfacte d'un gos ha posat al descobert més d'un quilo d'haixix amagat dins d'una bossa enterrada en un camí de Llagostera. La policia investiga la procedència de la substància estupefaent.

Passejar amb el gos pot proporcionar sorpreses i si no que li ho expliquin a una veïna de Llagostera que dilluns va decidir anar a fer un volt amb el seu ca pel veïnat de Ganix. Estaven passejant quan tot d'una, quan es trobaven al camí de Can Fonollerons, el gos va començar a gratar el terra. Això era la voltant de les sis de la tarda i l'ensurt va ser quan el gos va treure de la terra una bossa que contenia la droga.

La dona va reconèixer que el que hi havia dins de la bossa era droga i per això se'n va anar cap a casa per comentar el que havia localitzat el seu gos. Li va explicar al seu marit i ell va decidir dirigir-se a les dependències policials locals per informar de la troballa del ca.

Investiguen l'origen

Una unitat de Policia Local de Llagostera juntament amb una patrulla dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona es van dirigir al camí on l'animal havia descobert la droga. I van comissar la substància estupefaent que havia trobat el gos.

Van poder comprovar que dins de la bossa enterrada que havia tret el gos hi havia 13 tauletes d'haixix de 100 grams cadascuna. La droga es trobava en molt mal estat de conservació, segons fonts de la Policia Local de Llagostera.

Davant la troballa que havia fet el ca, la policia va custodiar la droga i els Mossos d'Esquadra han obert les corresponents diligències i estan investigant d'on prové la droga que el gos ha trobat en un espai on no s'imaginava ningú que s'hi podia trobar la substància estupefaent.