ICV fa vint propostes socials urgents a la regidora de Benestar Social de Banyoles

15.07.2015 | 15:29

El grup municipal d'ICV-Independents de Banyoles es va reunir ahir amb la nova regidora de Serveis Socials, Esther Busquets (CiU), per tal de fer-li entrega de vint propostes socials que considera «urgents». Aquestes s'emmarquen en la lluita contra la pobresa alimentària, el dret de l'habitatge, l'eradicació de la pobresa energètica, la millora del finançament i de l'anàlisi social de la ciutat.
El regidor d'ICV-IdB a l'oposició, Joan Luengo, va manifestar a través d'un comunicat que «la reunió -a la qual també va assistir la responsabl de temes socials, Sònia Martín- va ser de caràcter constructiu i positiu». Segons la formació ecosocialista, la trobada va servir per «debatre punts en comú, posar prioritats i compartir idees i projectes». Tal com va informar el grup d'ICV-IdB, la regidora de Benestar social de Banyoles s'ha compromès a donar resposta a algunes de les seves propostes el proper dilluns, 20 de juliol.
Iniciativa va assenyalar que aquesta reunió dóna compliment a les prioritats que es va fixar en el ple d'investidura, quan va afirmar que prioritzaria «rescatar persones, transparència i participació i procés constituent nacional».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema