Obriran les pliques per als locals de l'hospital vell d'Olot

Mango i Abacus són les firmes comercials que si no hi ha res de nou obtindran les concessions

15.07.2015 | 15:29

Estanis Vayreda (regidor de Promoció Municipal per CiU) ha anunciat que el proper 23 de juliol l'Ajuntament d'Olot obrirà les pliques per a l'adjudicació dels locals comercials de l'Hospital Sant Jaume. Segons ha avançat, només s'han presentat Mango per al local situat a les antigues dependències de consultes externes al carrer Sant Rafel i Abacus per al local del carrer doctor Fàbregues al costat de la nova oficina de turisme.
Mango és una marca de roba i Abacus una cooperativa dedicada a la venda de material escolar i joguines educatives.
El lloguer del local del carrer Doctor Fàbregues volta els 3.3oo € al mes. Això no obstant, l'Ajuntament restarà la inversió en l'adequació dels locals del lloguer. La previsió és que Abacus inverteixi uns 100.000 € en la millora i Mango uns 240.000 €. La concessió dels espais dura 15 anys.
Un cop acabat el finançament de les adequacions, l'Ajuntament preveu treure uns 80.000 € dels lloguers. La voluntat és invertir els guanys dels lloguers en la millora de la residència geriàtrica de l'Hospital Sant Jaume.
Vayreda ha avançat que aviat disposarà d'imatges digitals del que seran els locals comercials i la nova oficina de turisme, tots ubicats als baixos de l'Hospital Sant Jaume.
La intenció és que la transformació de les antigues dependències sanitàries serveixi per acabar de dinamitzar la part comercial del centre d'Olot. L'obertura dels nous establiments està pensada com una contribució a l'impuls que ja va tenir el centre amb la posada en servei del nou mercat municipal, al novembre del 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema