Només quatre universitats de tot l'Estat, entre elles la Universitat de Girona, han aconseguit que tots els alumnes que es van presentar a la darrera convocatòria del MIR superessin la prova per accedir a una plaça de formació d'especialitats mèdiques mitjançant una residència de 4 o 5 anys en un hospital universitari o a un centre de salut públics. Segons les dades globals de la convocatòria 2014-2015 publicades pel Ministeri de Sanitat, en què es comparen els resultats obtinguts per totes les facultats de Medicina, només la UdG, la Universitat Internacional de Catalunya, la Rey Juan Carlos de Madrid i la Pompeu Fabra han aconseguit «un MIR perfecte» amb el 100% d'estudiants aprovats.

La classificació elaborada pel Ministeri situa la Universitat de Girona al capdavant de la llista perquè, dels quatre centres, és el que va presentar més alumnes a l'examen, 65 graduats.

Les quatre universitats -amb 217 graduats en total- ocupen el nivell màxim de rendiment en l'actual convocatòria, seguides per la Universitat d'Oviedo, l'Autònoma de Madrid, la de Navarra i la San Pablo CEU de Madrid.

En l'anterior convocatòria, on la UdG encara no tenia graduats, cap universitat de l'Estat no va assolir que la totalitat dels seus estudiants superés la nota de tall de l'examen.

Pel que fa a les dades per percentils -grup fort, mitjà i dèbil en funció de les notes obtingudes pels alumnes en les proves MIR-, la UdG se situa en quinzena posició.