L´oferta de turisme actiu i de natura es difon en vídeo

La cinta difon les activitats en entorns naturals que es poden fer a les comarques de Girona

17.07.2015 | 15:07
Una de les seqüències que es veuen en el vídeo promocional.
Una de les seqüències que es veuen en el vídeo promocional.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha produït un nou vídeo inspiracional que difon l'àmplia oferta d'activitats turístiques i esportives que la demarcació ofereix en entorns naturals per als amants i visitants de la destinació i que es divulgarà a través dels mitjans digitals. El vídeo s'ha editat amb motiu de l'Any de la Natura a la demarcació de Girona,

El vídeo musical, de 3 minuts de durada, ofereix imatges aèries, submarines i, també subjectives, d'activitats nàutiques com el caiac, el rem, la natació, la vela i el surf a vela; subaquàtiques com l'snorkelling i el submarinisme; d'activitats terrestres per espais naturals com el senderisme, la cursa atlètica, l'hípica, l'escalada, el ciclisme, la btt, i l'esquí. També conté imatges de vols en globus i túnel del vent, i d'activitats esportives d'aventura com el paracaigudisme, el barranquisme i els parcs d'aventures de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

L'audiovisual es difon a través del canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i de les xarxes socials, alhora que també és una nova eina de promoció que l'entitat utilitza en presentacions dirigides a professionals de l'àmbit de les agències de viatges i operadors turístics, i mitjans de comunicació.
El vídeo promocional exemplifica l'àmplia oferta d'activitats que la demarcació de Girona ofereix als seus visitants posicionant-se també com a destinació de turisme esportiu arran de la creació de productes específics com les Vies Verdes, la Ruta Pirinexus, les Vies Braves i el Camí de Ronda.

Activitats tot l'any

En el decurs de tot l'any es poden dur a terme activitats com ara turisme i pesca, ornitocaiac, segway, rutes de natura, fauna i flora, rutes en bicicleta elèctrica, activitats guiades solidàries, i via ferrata tant a la costa com a l'interior. A la demarcació de Girona també hi tenen lloc nombroses competicions esportives de primer nivell com el Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya Costa Brava; la cursa Intermón Oxfam Trailwalker; la cursa atlètica International Trail Roses-Cap de Creus ; la Volta a la Cerdanya d'Ultrafons; la travessa Bike Transpyr i nombroses competicions nàutiques i de vela, d'esquí, i també de paracaigudisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

Així ho apunta en una consulta formulada per una regidora es tracta d'una indicació que havia fet...

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Aquesta és una de les propostes que presentarà l'equip de govern en el ple d'avui sobre les...

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Un cop realitzat el concurs de collita de bolets, el municipi d'Albanyà va celebrar ahir la Fira...

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Narcís Bardalet, els advocats i Josep Peñuelas, els guardonats

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

En els períodes crus de la crisi van haver d'emigrar i ara els joves han respost a la crida de...

Enllaços recomanats: Premis cinema