Un camioner va tenir un bon ensurt de matinada a l'AP-7, a l'alçada de Medinyà. El semiremolc que portava enganxat a la motora va començar a incendiar-se per causes que es desconeixen. El xofer però va ser ràpid i va tenir el temps suficient per desenganxar la cabina. El semiremolc, però, va quedar totalment cremat malgrat l'esforç dels Bombers per apagar les flames. El xofer, de nacionalitat romanesa, va resultar il·lès de l'accident. A causa de l'incendi del vehicle, es van haver de tallar alguns carrils de l'autopista AP-7 durant 11 hores en direcció cap a Barcelona a l'alçada del quilòmetre 52,5, punt on es va produir el sinistre viari.

Els fets es van produir quan havien passat pocs minuts d'un quart de sis de la matinada. El camió transportava palets i productes cosmètics i estava circulant en direcció cap a Barcelona. Quan passava per Medinyà, va començar a cremar el semiremolc. Bombers es va desplaçar al lloc dels fets amb deu dotacions per evitar que el vehicle acabés cremat i finalment, van donar per controlat l'incendi al voltant de les sis.

Després es van quedar a lloc un parell de dotacions que van estar remullant el vehicle i la zona afectada. El tràiler que transportava palets i cosmètics va quedar totalment cremat de la part del semiremolc, ja que el conductor el va poder desenganxar. Amb tot, les tasques d'emergències a l'entorn del vehicle va suposar el tall de dos dels quatre carrils de l'autopista des de les sis menys cinc minuts de la matinada fins al voltant de dos quarts de dues de la tarda. A partir de llavors, un carril va mantenir-se tallat al trànsit fins que el vehicle incendiat es va poder retirar de la calçada. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la situació es va poder donar per normalitzada al votlant d'un quart de sis de la tarda. Malgrat tot, durant el dia, hi va haver retencions a l'AP-7 al seu pas per Medinyà fins que es van retirar les restes del vehicle.

Al lloc dels fets a banda dels Bombers també hi van treballar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que van assistir l'accident de trànsit i també van habilitar el pas dels vehicles pels dos carrils de l'AP-7 que van romandre oberts malgat el sinistre viari.