Uns deu joves han resultat intoxicats per clor aquest migdia mentre es banyaven a la piscina del càmping l'Euga de Ripoll. L'avís d'alerta s'ha donat pels volts de tres quarts de dues quan els joves han començat a patir afeccions i irritacions respiratòries. Tots ells han estat evacuats a l'Hospital de Campdevànol. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha explicat que per qüestions de seguretat s'ha tancat preventivament la piscina i que s'estan analitzant les causes que han provocat l'incident i l'excés de clor a l'aigua. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius dels Mossos, de la Policia Local de Ripoll i s'ha activat la Junta Local de Sanitat de la vila.

Uns deu joves han resultat intoxicats per clor aquest migdia mentre es banyaven a la piscina del càmping l'Euga de Ripoll. L'avís d'alerta s'ha donat pels volts de tres quarts de dues quan els joves han començat a patir afeccions i irritacions respiratòries. Part d'ells han estat evacuats a l'Hospital de Campdevànol. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha explicat que per qüestions de seguretat s'ha tancat preventivament la piscina i que s'estan analitzant les causes que han provocat l'incident i l'excés de clor a l'aigua. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius dels Mossos, de la Policia Local de Ripoll i s'ha activat la Junta Local de Sanitat de la vila.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat que el càmping on s'ha produït l'incident es troba situat a tocar de l'N-152 dins del terme municipal de Ripoll. Segons sembla, per motius que encara es desconeixen, s'ha vessat una quantitat desproporcionada de clor a la piscina d'aquest establiment. Dotze menors d'edat que es trobaven banyant-se en aquell moment han patit nàusees, marejos, afeccions i irritacions a les vies respiratòries.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius dels Bombers, els caps de la Junta Local de Sanitat de Ripoll, del SEM i sis dotacions dels Mossos d'Esquadra que han parlat amb els responsables del càmping i, posteriorment, han tancat i precintat la piscina fins que s'arregli la incidència. Vuit dels infants afectats han estat traslladats a l'Hospital de Campdevànol i la resta al CAP de Ripoll. Tots ells es trobaven en estat lleu tot i que un dels infants - que pateix bronquitis- ha resultat més afectat per la intoxicació. Unes poques hores més tard ja han rebut l'alta mèdica. Els afectats han estat tractats amb oxigen i corticoides.