Una dona de 44 anys va resultar ferida amb cremades de segon grau als braços dissabte al matí en incendiar-se la fregidora que hi havia a la cuina del restaurant La Nau de Celrà. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'alerta quan passaven pocs minuts de les onze del matí. Segons van informar fonts del cos, el foc s'hauria originat a la fregidora de la cuina i les flames van cremar l'aparell i la campana extractora, i van afectar el tub d'extracció de fums. A més, la víctima -que intentava apagar les flames- va resultar ferida amb cremades de segon grau als braços i va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona. Al migdia, la dona ja havia rebut l'alta mèdica.

Els Bombers van extingir les flames pels volts de tres quarts de dotze del migdia. El foc s'havia originat a la fregidora d'aquest establiment, situat al número 1 del carrer Creus de Celrà. En concret, l'incendi va cremar la fregidora, la campana extractora, el motor de l'aparell i també va afectar el tub d'extracció de fums.

En les tasques d'extinció de l'incendi hi van treballar cinc dotacions dels Bombers que, després d'apagar les flames, van revisar i ventilar l'establiment de restauració.