Un dels nens intoxicats per clor aquest diumenge al migdia en la piscina d'un càmping de Ripoll es troba ingressat en observació a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Es tracta d'un nen de 9 anys, que és veí de la capital vallesana, i el seu estat és estable, segons han informat fonts del centre a l'ACN. El menor té antecedents per bronquitis i se'l va traslladar fins a l'hospital en helicòpter, tot i que el seu estat no és greu. En total, van resultar intoxicades 18 persones, dels quals 17 eren menors i un adult. Vuit d'ells van ser evacuats a l'Hospital de Campdevànol i els nou restants i el major d'edat al CAP de Ripoll, i excepte el menor en observació, tots van ser donats d'alta.

Els fets es van produir al voltant de tres quarts de dues de la tarda quan els joves van començar a patir afeccions i irritacions respiratòries. La piscina es va tancar per seguretat i per analitzar les causes que van causar l'excés de clor.

El càmping es torba situat molt a prop de la N-152, dins del terme municipal de Ripoll. Per motius que encara es desconeixen, es va vessar una quantitat desproporcionada de clor. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius dels Bombers, els caps de la Junta Local de Sanitat de Ripoll, del SEM i sis dotacions dels Mossos d'Esquadra que van parlar amb els responsables del càmping i, posteriorment, van tancar i precintar la piscina fins que la incidència es resolgui.