El Consell Comarcal del Pla de l'Estany i la Fundació Bancària La Caixa han signat un conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament de diverses activitats de caràcter social, assistencial i cultural de la institució. En el marc d'aquest conveni, l'entitat bancària aporta 5.000 euros.

Per la seva banda, l'organisme comarcal s'ha compromès a destinar íntegrament l'import d'aquesta aportació econòmica a ajudar a satisfer les mancances socials que pateixen les persones i les famílies que no poden cobrir les necessitats bàsiques com són l'habitatge, l'alimentació, els subministraments de la llar, la farmàcia i d'altres com ara la formació i el transport.

Aquesta ajuda també es destinarà a l'organització de la Trobada de la Gent Gran, organitzada pel Consell Consultiu del Pla de l'Estany.

A la signatura del conveni van participar-hi el president del Consell Comarcal, Jordi Xargay, i el director de l'Àrea de Negoci del Pla de l'Estany de Caixabank, Jaume Morell, en representació de la Fundació Bancària La Caixa.